Helyi közélet

2017.07.14. 19:09

Lecsófesztivál: lehet nevezni!

Miskolc - Hetedszer szervezi meg a Miskolci Lecsó- és Pecsenyefesztivált a rendező a Civilek a Turizmusért Egyesület.

Miskolc - Hetedszer szervezi meg a Miskolci Lecsó- és Pecsenyefesztivált a rendező a Civilek a Turizmusért Egyesület.

A nagyszabású rendezvénynek továbbra is a Majális-park ad otthont augusztus 5-én. A korábbi vándorkupa győztese a Szemere szakközépiskola csapata volt, kérdés, talál-e legyőzőre. A nevező csapatok között ismét értékes nyereményeket sorsolnak ki. A rendezvény fővédnöke és egyben a zsűri elnöke dr. Alakszai Zoltán, Miskolc jegyzője. A zsűrit – lapunk képviselője mellett – Turi Tamás országos ralibajnok, Végső Tibor vállalkozó, Salamon József, az egykori Aranycsapat labdarúgója, míg a szakmai zsűrit az Országos Gasztronómiai Szövetség 2 fővel delegálja. Újdonság, hogy fő médiatámogatóként lapunk adja az új vándorkupát. Mellette a Miskolci Polgármesteri Hivatal és a DVTK egykori Aranycsapata és az Öregfiúk ajánlottak fel kupákat.

A bevált programok mellett amatőr kutyaszépségversenyt is hirdetnek. Az ingyenes színpadi műsor kíséretében a jó hangulatról utcazenészek gondoskodnak, akik egész nap járják majd a versenyző csapatokat. Ismét kapható lesz a kóstolójegy és hozzá az evőeszközöket a rendezők adják. További újdonság, hogy a versenyen induló csapatok a csapat létszámától függetlenül 10 darab dobozos sört kapnak ajándékba. A verseny idejére a sörpadokat és a napernyőket a sörgyár biztosítja. Nevezni a főző- és sütőversenyre már 5 ezer forinttól lehet a [email protected] e-mail-címen.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában