Helyi közélet

2017.07.09. 14:40

Befőztek és grilleztek is

Miskolc - Az egyik zsűri az Avalon Ristorante, a másik az Észak-Magyarország szerkesztőségének munkatársai voltak.

Miskolc - Az egyik zsűri az Avalon Ristorante, a másik az Észak-Magyarország szerkesztőségének munkatársai voltak.

Dupla díjátadót tartottunk szerda délután lapunk székházában, ugyanis a Befőzés receptfüzetünk díjazottjaival egyetemben a Grill receptfelhívás nyerteseinek is kiosztottuk ajándékainkat.

Színes, 68 oldalas

Legújabb receptfüzetünk a szabadban – grillen, bográcsban, kemencében – elkészíthető recepteket tartalmazza. A 68 oldalas színes kiadvány kapható az ügyfélszolgálatunkon, valamint azokon a megyei árushelyeken, amelyek listáját a napilapban rendszeresen közöljük.

A kiadvány összesen 60 étel­leírást tartalmaz, melyek receptverseny-felhívásunkra érkeztek. Szakmai zsűri válogatta és készítette el a legjobbakat. Megyénkben az Avalon Ristorante kollektívája választotta ki azokat, amelyek végül bekerültek a magazinba.

Ugyanakkor még télen hirdettük meg azt a receptpályázatunkat, amelyre otthon eltett finomságok bevált és kedvenc receptjeit vártuk olvasóinktól némi kóstolóval együtt, hogy a zsűri tagjai – akik ez alkalommal az Észak-Magyarország szerkesztőségének munkatársai voltak – kiválaszthassák a legjobbakat, és a befőzési szezon kezdetére egy csokorba, receptfüzet formájában nyújthassuk át önöknek azokat.

A 68 oldalas színes recept­füzet májusban jelent meg, és a grillkiadványhoz hasonlóan az ügyfélszolgálatunkon és a megyei árushelyeken kapható. Eme kiadvány több mint 50 receptet tartalmaz. Íme a díjazottak névsora!

Antal Gábor és Almási Dezsőné

Receptverseny, „Sütés-főzés az Északkal”, Grill: a győztes: Antal Gábor (Miskolc). Díjazottak: Béres Bertalanné (Szendrő), Gallóné Korompai Ágnes (Miskolc), Lorger Károly (Miskolc), Péter Lászlóné (Putnok), Siskáné Horváth Ágnes (Miskolc), Toplenszki Józsefné (Karcsa), Wagner Istvánné (Mezőkeresztes).

Receptverseny, „Sütés-főzés az Északkal”, Befőzés: a győztes: Almási Dezsőné (Alacska). Díjazottak: Berentés Jánosné (Sajókaza), Botosné Schmidt Terézia (Miskolc), Csatlós Lóránt (Hejőpapi), Hornyik Lászlóné (Miskolc), Kovács Gáborné (Miskolc), Radó Lászlóné (Miskolc), Somogyi Gyuláné (Sajókeresztúr), Toplenszki Józsefné (Karcsa).

A győztesekkel lapunk későbbi számaiban olvashatnak majd interjút.

- ÉM-JLI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában