Helyi közélet

2017.06.22. 13:38

Nem is kellett szerződést hosszabbítani a Miskolci Sörfesztivált szervező céggel

Miskolc - A városháza közleményében üdvözölte, hogy a szervezők „korábbi ellentmondó nyilatkozatukkal szemben” mégis megrendezik a fesztivált, melynek teljes lebonyolítását idén is a Szeptemberfeszt Kft. csapata végzi. Külön nem kellett megállapodni a szervezőkkel, mert érvényes az öt évvel ezelőtt kötött szerződés a rendezési jogokra – teszik hozzá.

Miskolc - A városháza közleményében üdvözölte, hogy a szervezők „korábbi ellentmondó nyilatkozatukkal szemben” mégis megrendezik a fesztivált, melynek teljes lebonyolítását idén is a Szeptemberfeszt Kft. csapata végzi. Külön nem kellett megállapodni a szervezőkkel, mert érvényes az öt évvel ezelőtt kötött szerződés a rendezési jogokra – teszik hozzá.

A városháza közleményben reagált a Szeptemberfeszt Kft. szerdai bejelentésére, mely szerint sikerült megállapodniuk a helyi önkormányzattal, így idén is megrendezik a Miskolci Sörfesztivált. A polgármesteri hivatal arról tájékoztatta portálunkat, hogy idén nem is kellett külön megállapodnia az önkormányzatnak a szervezőkkel, hiszen még mindig érvénes az öt évvel ezelőtt kötött szerződés.

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata üdvözli a Miskolci Sörfesztivál szervezőinek döntését, hogy korábbi ellentmondó nyilatkozatukkal szemben, az idén szeptember elején végül mégiscsak megrendezik a VI. Miskolci Sörfesztivált" - írja közleményében a polgármesteri hivatal.

- A rendezvény teljes lebonyolítását, a fellépők kiválasztását így idén is a Szeptemberfeszt Kft. csapata végzi. Az önkormányzatnak az idén külön nem kellett megállapodnia a szervezőkkel, hiszen a rendező cég és a város között érvényes az öt évvel ezelőtt kötött szerződés a rendezési jogokra vonatkozóan. Az önkormányzat ennek megfelelően minden együttműködési vállalásának eleget tesz, és reméli, hogy a Szeptemberfeszt Kft., a korábbi színvonalhoz méltó programmal örvendezteti meg a VI. Miskolci Sörfesztiválra kilátogatókat. A rendezvény szervezéséhez sok sikert kívánunk! - zárul a városháza sajtóközleménye.

A Szeptemberfeszt Kft. szerdán a fesztivál hivatalos Facebook oldalán osztotta meg a hírt, hogy sikerült megállapodniuk a helyi önkormányzattal, így idén is megrendezik a Miskolci Sörfesztivált.

Kedves Barátaink! Sikerült megállapodnunk a miskolci önkormányzattal és szeptember 8-tól 10-ig idén is lesz MISKOLCI SÖRFESZTIVÁL. Show must go on!!! Hamarosan jönnek a részletek! Szép napot nektek” – írták a bejegyzésben a szervezők.

Mint ismeretes, Hajdú Péter még május elején jelentette be, hogy nem szervezi meg tovább a Miskolci Sörfesztivált, mert az önkormányzat nem hosszabbította meg az eredetileg öt évre szóló szerződést vele. A városháza megkeresésünkre akkor úgy reagált: „Miskolc önkormányzata valóban nem hosszabbította meg szerződését Hajdú Péter cégével. A fesztiválról a későbbiekben tájékoztatjuk a városlakókat.”

Szerződésérvényesség ide, szerződés-hosszabbítás oda, úgy tűnik csak sikerült a feleknek dűlőre jutnia, hiszen csütörtökre biztossá vált, hogy idén is lesz Sörfesztivál a Népkertben, és a korábbi évekhez hasonlóan, Hajdú Péter cége, a Szeptemberfeszt Kft. végzi a rendezvény teljes lebonyolítását.


Mégis megrendezik a Miskolci Sörfesztivált szeptemberben

A szervezők a fesztivál hivatalos Facebook oldalán osztották meg a hírt, hogy sikerült megállapodniuk a helyi önkormányzattal, így idén is megrendezik a Miskolci Sörfesztivált.

Miskolci Sörfesztivál: Sokkal nem lettünk okosabbak

Öt éven át rendezte meg Hajdú Péter a Miskolci Sörfesztivált. A tévés a Facebook-oldalán üzent a miskolciaknak: befejezte, nem szervezi meg többé a népkerti rendezvényt, írtuk május elején.

Nem lesz sörfesztivál Miskolcon?

Hajdú Péter azt nyilatkozta, hogy befejezi, nem szervezi tovább a rendezvényt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában