Mégis megrendezik a Miskolci Sörfesztivált szeptemberben

Akt.:
Pillanatkép a Miskolci Sörfesztiválról
Pillanatkép a Miskolci Sörfesztiválról - © Fotók: facebook.com/MiskolciSorfesztival
Miskolc – A szervezők a fesztivál hivatalos Facebook oldalán osztották meg a hírt, hogy sikerült megállapodniuk a helyi önkormányzattal, így idén is megrendezik a Miskolci Sörfesztivált.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Hajdú Péter május elején jelentette be, hogy nem szervezi meg tovább a Miskolci Sörfesztivált. Akkor arról írt a Blikk, hogy az önkormányzat nem hosszabbította meg az eredetileg öt évre szóló szerződést Hajdúval, ezért búcsúzik a tévés műsorvezető a népkerti rendezvénytől. Az értesülést később maga Hajdú Péter és a miskolci önkormányzat is megerősítette.

– Miskolc önkormányzata valóban nem hosszabbította meg szerződését Hajdú Péter cégével. A fesztiválról a későbbiekben tájékoztatjuk a városlakókat – tájékoztatta portálunkat májusban az önkormányzat.

Úgy tűnik azóta mégiscsak sikerült a feleknek dűlőre jutnia, és a szerződés hosszabbítás is megtörtént: szerda délelőtt tették közzé a hírt a szervezők a fesztivál hivatalos Facebook oldalán, hogy sikerült megállapodniuk a helyi önkormányzattal, így idén is megrendezik a Miskolci Sörfesztivált.

Kedves Barátaink! Sikerült megállapodnunk a miskolci önkormányzattal és szeptember 8-tól 10-ig idén is lesz MISKOLCI SÖRFESZTIVÁL. Show must go on!!! Hamarosan jönnek a részletek! Szép napot nektek” – írják a szűkszavú, ám annál lelkesebb bejegyzésben.

Így most már mindenki megnyugodhat: szeptember második hétvégéjén ismét benépesül a népkerti instant táncparkett, három napig fürödhetünk sörben és düböröghetnek a fergeteges retróbulik Miskolc belvárosában.


Miskolci Sörfesztivál: Sokkal nem lettünk okosabbak

Miskolci Sörfesztivál: Sokkal nem lettünk okosabbak

Öt éven át rendezte meg Hajdú Péter a Miskolci Sörfesztivált. A tévés a Facebook-oldalán üzent a miskolciaknak: befejezte, nem szervezi meg többé a népkerti rendezvényt, írtuk május elején.

Nem lesz sörfesztivál Miskolcon?

Nem lesz sörfesztivál Miskolcon?

Hajdú Péter azt nyilatkozta, hogy befejezi, nem szervezi tovább a rendezvényt.