Helyi közélet

2017.05.02. 12:29

MIHŐ: Melegszik az idő, így leáll a távfűtés Miskolcon

Miskolc - A MIHŐ Kft. a meteorológiai előrejelzések alapján, a fogyasztókkal kötött megállapodása szerint leállítja a fűtésszolgáltatást.

Miskolc - A MIHŐ Kft. a meteorológiai előrejelzések alapján, a fogyasztókkal kötött megállapodása szerint leállítja a fűtésszolgáltatást.

Április közepén és végén még a napi középhőmérséklet három egymást követő napon 12 Celsius fok alatt maradt, így folyamatos vagy szakaszos volt a fűtésszolgáltatás Miskolcon. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint már melegebb időre lehet számítani, ezért a miskolci távhőszolgáltató szakemberei 2017. május 2-ától leállítják a városi távfűtést.

A fűtési idény május 15-ig tart, ezért amennyiben a hőmérséklet további alakulása igényli, visszaindítják a fűtésszolgáltatást.

Továbbra is lehetőség van arra, hogy az egy hőközponthoz tartozó lakóközösségek közös képviselői, a fűtési megbízottak, valamint az intézmények képviselői írásban, vagy a MIHŐ Központi Diszpécser Szolgálat 46/379-360, illetve a 46/379-450-es telefonszámán kérjék a szolgáltatást - tájékoztatta a Borsod Online-t Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában