Helyi közélet

2017.03.29. 19:09

Készülnek a Gömör Expóra Putnokon

Putnok - Május második hétvégéjén tizenkilencedik alkalommal rendezik meg a Gömöri város gazdasági rendezvényét.

Putnok - Május második hétvégéjén tizenkilencedik alkalommal rendezik meg a Gömöri város gazdasági rendezvényét.

Javában tartanak az előkészületi munkálatok az idei Gömör Expóval kapcsolatban. A putnoki önkormányzat nagy hagyományokkal rendelkező, háromnapos eseményét idén már tizenkilencedik alkalommal bonyolítják le. Idén május 12-e és 14-e között várják az érdeklődőket számos szakmai és nagyközönség számára szóló programmal.

Színes programok

Az első napon az Európai Borlovagrend avatása emelkedik ki az események közül, másnap pedig Nemzetközi Vadászkiállítást tartanak. Egy esztendővel ezelőtt egy Bazi Nagy Gömöri Lagzi otthona volt az expo, 2017-ben viszont a Bazi Nagy Gömöri Disznótorosra várnak 250 vendéget. A putnoki önkormányzat, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Gömör Expo keretében konferenciát tart majd, amelynek a központi témája a képzés lesz. Bár még csak március végén járunk, a kiállítóhelyek 70-75 százaléka már betelt, így a vásártéren szinte biztos, hogy telt ház lesz.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában