Helyi közélet

2017.02.13. 11:08

Meseszép drónvideón keresztül barangolhat a Bükkben

Borsod-Abaúj-Zemplén - Néhány perc alatt három évszak színeit is megcsodálhatja a magasból. 

Borsod-Abaúj-Zemplén - Néhány perc alatt három évszak színeit is megcsodálhatja a magasból. Öt hónapnyi utazás a Bükkben, hat percbe sűrítve. A videó készítője közel fél évet töltött a hegységben, ez idő alatt pedig remek felvételeket készített az anyatermészet változásáról. Így lehet, hogy egyik pillanatban még a tavasz színeiben pompázik a táj, nem sokkal később pedig már az ősz pillanatait élvezhetjük. - Ez idő alatt 226 kilométert tettem meg. Sétáltam a sötét erdőben szarvasokkal, bikákkal és vaddisznókkal, de öt perc kevés ahhoz, hogy megmutassam ezt a varázslatos helyet, ezért a legjobb pillanatokat gyűjtöttem össze - írta a videó készítője.

" width="100%">


Videó: Elképesztő drónfelvétel arról, hogyan söpör el mindent a jég a Szamoson

Tunyogmatolcs - Tunyogmatolcs és Fehérgyarmat között fekvő Szamos folyón hatalmas jégtábla alakult ki. Megmutatjuk mekkora a természet ereje!

Lélegzeted eláll: így néz ki a levegőből az Avas a szmogban

Miskolc - Napok óta füstszmogriadó van Miskolcon, a légszennyezettség igen magas, szemmel láthatóan rossz a levegő minősége a városban. A szmogban alámerülő Avasról látványos drón videó készült: levegőt alig kapunk a felvételek láttán.Videó: Jégbe fagyott a Hámori-tó

Miskolc-Lillafüred - Az elmúlt hetek hideg időjárásának köszönhetően nemcsak a lillafüredi vízesés, hanem a Hámori-tó is befagyott: körülbelül harminc centi vastag jég borítja.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában