Helyi közélet

2017.02.23. 09:24

Ki lesz az új miskolci alpolgármester?

Miskolc - Kiss Gábor lemondott tisztségéről, más fel­adatot vállalt.

Miskolc - Kiss Gábor lemondott tisztségéről, más fel­adatot vállalt.

Elsősorban oktatási szakemberként vállaltam feladatot a városházán, ami nagy megtiszteltetés, de egyben nagy kihívás is volt – kezdte lemondásáról szóló bejelentését Kiss Gábor, Miskolc volt alpolgármestere a februári testületi ülésen. Majd azzal fejezte be, hogy kormányzati támogatással komplex program indul a pályaorientáció, a tehetséggondozás és a duális képzés fejlesztése érdekében, és ennek a szakmai előkészítése során felvetődött, hogy ennek a szakmai irányítását, koordinációját felvállalja.

„Az iskolarendszerben, szakképzésben töltött 25 év elkötelezettsége alapján úgy döntöttem, hogy nem térhetek ki a kihívás elől, ezért elvállaltam a feladatot” – indokolta meg alpolgármesteri posztjáról való lemondását Kiss Gábor.

Az önkormányzatnál arról érdeklődtünk, ki veszi át a feladatait, lesz-e helyette másik alpolgármestere Miskolcnak. Kérdésünkre Koczák Szilvia városházi szóvivő válaszolt: „Feladatait dr. Kiss János és Pfliegler Péter alpolgármesterek veszik át.”

ÉM-NSZR



Lemondott a miskolci alpolgármester

Miskolc - A városvezetés szerint az idei költségvetés a béremelések költségvetése lett.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában