Helyi közélet

2016.11.07. 10:08

Videó: Nincs fürdőszoba, nem mehet haza Dominik

Miskolc, Sály - Régi otthonába már biztosan nem mehet haza karácsonyozni Dominik, a nyolc éves kisfiú, aki súlyosan megégett tavasszal, amikor megpróbált eloltani egy égő bokrot sályi házuk mellett.

Miskolc, Sály - Régi otthonába már biztosan nem mehet haza karácsonyozni Dominik, a nyolc éves kisfiú, aki súlyosan megégett tavasszal, amikor megpróbált eloltani egy égő bokrot sályi házuk mellett. Életéért hónapokig küzdöttek az orvosok, most már sokkal jobban van, de még kórházban kell maradnia. Karácsonykor néhány napra hazamehetne, ha lenne fürdőszoba a házukban, de nincs. A család elkezdett gyűjteni rá, ám kiderült hiába, mert az épület megsüllyedt, így nem lehet átépíteni. Az RTL Klub riportja.

Forrás: RTL Klub


Várunk, gyere haza, Dominik!

Sály - Ellátogattunk a súlyosan megégett kisfiú otthonába. Sok bajjal és gonddal szembesültünk.

 

 

 

Miskolc, Sály - Hazamehetne, de nincs hová – a karácsonyt már otthon tölthetné az a 8 éves kisfiú, akinek teste 80 százalékban megégett, mikor megpróbált eloltani egy égő bozótost Sályon. Dominik életéért hónapokig küzdöttek az orvosok, ma már mozgatja a kezét és járni is tud. Családja nagyon várja haza, de az otthonukban nincs se víz, se fürdőszoba, és pénzük sincs arra, hogy átalakítsák a házat. Megrázó tudósítás!

 

Miskolc – Dominikot úgy is emlegetik, hogy a kórház kis hőse. Ez év húsvétján került be súlyos égési sérülésekkel a Gyermek-Egészségügyi Központ gyermek-aneszteziológiai és intenzív osztályára. Testének 80 százaléka megégett. Az orvosok hetekig küzdöttek az életéért, ma pedig már gyógy­tornára jár a 8 éves, sályi kisfiú.

Miskolc - Szuperhős ruhájában akarta eloltani a bozóttüzet, amitől az egész teste lángralobbant. A mindössze 8 éves Dominik 80 százalékban megégett, sokáig azt sem lehetett tudni, hogy túléli-e a balesetet. Megrázó felvételek készültek róla még tavasszal, most viszont már jó híreket kaptunk felőle.

 

Budapest, Miskolc - A 8 éves Dominik március óta kórházban van, miután túl közel ment egy lángoló bokorhoz és teste nagy része megégett. Egyetlen időtöltése, hogy meséket néz egy hordozható DVD-lejátszón. A kis képernyőn alig látta kedvenceit. Tévére viszont a családnak nincs pénze. Egy fiatal budapesti pár az RTL Híradó erről szóló riportja után lepte meg a kisfiút egy készülékkel.

Miskolc - Jobban van és már enni, beszélni is tud az a 8 éves kisfiú, aki súlyosan megégett még tavasszal. Házuk mellett egy bokor gyulladt ki, Dominik pedig megpróbálta eloltani, de lángra kapott a ruhája. Teste 80 százaléka megégett, sokáig az sem volt biztos, hogy túléli.

Miskolc - Felépülőben van a húsvét szombatján súlyos lángégést szenvedett kisfiú, Dominik. Szerdán meglátogattuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában