Helyi közélet

2016.03.27. 10:11

Interjú: Kasza Tibi

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a Kasza Tibi volt, aki telt házas koncertje után mesélt az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a Kasza Tibi volt, aki telt házas koncertje után mesélt az olvasóknak.

Béres Szabi: Nem először jársz a Rockwell clubban, milyen volt ismét a miskolci közönségnek fellépni?

Kasza Tibi: Óriási volt! Nagyon szeretem Miskolcot, a Rockwell-t pedig különösen kedvelem. A mostani volt a harmadik fellépésem itt, de már az első kettő is elképesztően jó hangulatban zajlott. Nyitott és energikus a miskolci közönség és jól reagálnak mindenre. Várom a következő találkozást.

Béres Szabi: Hogyan telt az elmúlt néhány hónap?

Kasza Tibi: Picikét megszöktünk a párommal Thaiföldre, de ez a "picikét" idén két hónapot jelentett, ami így egyben elég hosszú idő, szóval megfogadtuk legközelebb nem is megyünk ennyit egyhuzamban. Imádjuk egyébként Ázsiát, egy óriási feltöltődés, amit kaptunk a kint lét alatt. Hazaérkezés után elkezdődtek a koncertek, a TV2-n pedig indul a Nagy Duett, amelyben zsűrizem, úgyhogy a feladatok most szépen jönnek sorban. Egyébként a műsor zsűrijében Szulák Andi és a legutóbbi győztes Cooky is megtalálható lesz.

Béres Szabi: Zenei fronton újdonság?

Kasza Tibi: Sajnos nagyon lusta vagyok és rá kell vegyem magamat arra, hogy szülessenek az új dalok, pedig kedvem és motivációm is van főleg az ilyen bulik után, mint amilyen most Miskolcon volt. Ez az, ami kárpótolja az embert mindenért és felülírja az elképesztő lustaságot, ami bennem van. Néhány héten belül várható egy új nóta ezt viszont megígérhetem. Lendületes, kicsit érzelmes, szóval igazi "KaszaTibis" zene érkezik hamarosan.

Kasza Tibi: A fellépések és a Nagy Duett az, ami a legtöbb időmet kitölti és ki fogja tölteni a közeljövőben. Emellett a Facebook oldalamat szeretném kicsit átalakítani, azaz mini tévéműsorokat kezdek majd sugározni az oldalon, ami egy teljesen új kezdeményezés lesz nyártól.

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést, további sikereket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában