Helyi közélet

2016.01.24. 10:06

A miskolci rendőrök fogták el a körözött röszkei nőt

Edelény, Encs, Kazincbarcika, Miskolc, Ózd, Sátoraljaújhely, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. január 23-án történt rendőrségi eseményeiből.

Edelény, Encs, Kazincbarcika, Miskolc, Ózd, Sátoraljaújhely, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. január 23-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Miskolci-, az Edelényi-, a Sátoraljaújhelyi-, a Kazincbarcikai- és az Encsi Rendőrkapitányság 2016. január 23-án tulajdon elleni szabálysértés (falopás), illetve járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt 11 személlyel szemben indított szabálysértési eljárást.

A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a kazincbarcikai-, a tiszaújvárosi- és a sátoraljaújhelyi egyenruhások egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fenti eseteken túlmenően az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe. B. Erika 29 éves röszkei lakos ellen az Ózdi Járásbíróság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában