Helyi közélet

2015.12.29. 10:07

Ezt az öt cikket olvastátok idén legtöbben a BOON-on

Miskolc - Összegyűjtöttük, mire kattintottatok legtöbben 2015-ben. 

Miskolc - Összegyűjtöttük, mire kattintottatok legtöbben 2015-ben. 

Képrejtvény: ez már aktus vagy csak előjáték? Úgy látszik hódít a public sex Miskolcon, legutóbb a villamosmegállóban teljesedett be egy szerelem, újabban már megvárják a villamost is.

Örömmel nyugtázhatjuk, hogy egyre jobban élvezik a miskolciak a tömegközlekedést.

Nagy méretű meteor, azaz tűzgömb lehetett az a jelenség, amit olvasóink április 6-án este fél 8 körül láttak Miskolc felett az égen, mennydörgésszerű hang kíséretében, tájékoztatta lapunkat Mizser Attila, a Magyar Csillagászati Egyesület főtitkára.

A meteor nagy méretű lehetett, és körülbelül 10 kilométeres magasságban robbanhatott szét.

Egy szemfüles olvasónk küldte be a fenti fotót nem sokkal hajnali 1 előtt. Videót is kaptunk, de azt inkább nem publikálnánk, mert az már csak felnőtt portálon állná meg a helyét.

A párocska nem zavartatta magát, a videón látszik, hogy még integetnek is az arra járóknak. Annyi kivehető, hogy a Thököly utcai megállóban történt az eset.

“Miskolci lakos vagyok, aki rendszeres olvasójuk. Egy szombati napomat szeretném megosztani önökkel, ami nem csak bennem, de másokban is felháborodást váltott és váltana ki.”

...Nyár van, meleg van, érthető. Az Augusztus 20. utca környékén ilyenkor már lehetetlen parkolót találni, ezért a Baross utcába az “újonnan épített” parkolóba hajtottam. Ott is volt sor a pénztárnál, de mégsem olyan nagy. Autóval leparkoltunk, majd beálltunk a sorba. Ott derült ki, hogy a pénztár zárva, de sorban állók elmondták, hogy 13 órakor kinyit. 13 órakor? Délutáni pénztár?...

Mi az a lajbi? Mit csinál az, aki mezgerel? Tesztünkkel kiderítheted, mennyire ismered Borsod nyelvjárását!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában