Helyi közélet

2015.12.18. 18:05

Bevételrekordot várnak Az ébredő Erőtől

Miskolc - A Csillagok háborúja VII: Az ébredő Erő (Star Wars Episode VII: The Force Awakens) a Csillagok háborúja-sorozat hetedik része, J. J. Abrams rendezésében.

Miskolc - A Csillagok háborúja VII: Az ébredő Erő (Star Wars Episode VII: The Force Awakens) a Csillagok háborúja-sorozat hetedik része, J. J. Abrams rendezésében.

Főszereplői John Boyega, Dai­sy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew és Kenny Baker.

A történet a hírek szerint A Csillagok háborúja VI: A jedi visszatér cselekménye után 30 évvel játszódik, az Új Köztársaság idejében, amikor megjelenik az Első Rend, melynek vezetője Supreme Leader Snoke és tanítványa, Kylo Ren, aki a Galaxis egy részét elfoglalta a Starkiller bázisról vezetve seregét.

Miskolcon már októberben eladtak minden elővételes jegyet, míg elővételben közel 190 ezer darab jegyet adtak el Magyarországon. A világot tekintve valószínűleg minden rekordot meg fog dönteni a SW7.

ÉM


Használd az erőt, hogy kideríts, ki vagy!

Star Wars fanatikusok, ide gyűljetek! Most kiderül, hogy valóban annyira ismered-e a messzi-messzi galaxist, mint gondolod. Az erő legyen veled!

Gondoltad volna, hogy az egyik AT-AT kigyulladt a felvétel alatt? Amikor beszaladt valaki a poroltóval látszik, hogy csak a derekáig ér a filmben hatalmasnak tűnő lépegető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában