Helyi közélet

2015.10.17. 12:14

Ajtóéket és riasztót kapnak a "salkaházisok" Miskolcon

Miskolc - Nyugdíjasvédelmi programmal bővül a Salkaházi program – jelentette be pénteken dr. Kriza Ákos polgármester.

Miskolc - Nyugdíjasvédelmi programmal bővül a Salkaházi program – jelentette be pénteken dr. Kriza Ákos polgármester. „Ezt a szociális gondoskodó programot azért hoztuk létre tavaly, hogy így is köszönetet mondjunk azoknak a miskolci nyugdíjasoknak, akik egy életen át tisztességgel dolgoztak” – fogalmazott a városvezető.

Október 19-én pedig újabb eleme lesz a támogatásnak, azok a nyugdíjasok, akik igényelték, nyakba akasztható riasztót, illetve riasztó ajtóéket kapnak. Az előbbit postázzák az érintetteknek, az utóbbit pedig a Fidesz-KDNP-képviselők juttatják el azoknak, akik előre jelezték igényüket. A polgármester szerint ez jelentősen javítja majd a nyugdíjasok biztonságérzetét.

Megtudtuk azt is, hogy nyakba akasztható riasztóból most 30 ezret, ajtóékből 15 ezret igényeltek a miskolci nyugdíjasok. November végéig mindenki megkapja ezeket az eszközöket. Aki szeretne még ilyet, az a polgármesteri hivatalnál, vagy a Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselőknél jelentkezhet december 31-ig.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában