Helyi közélet

2015.07.14. 10:34

Az észak-magyarországi régióban is felfüggesztette a mosógépcserét az NFM

Budapest, 2015. július 14., kedd (MTI) - A pénzügyi keret kimerülése miatt határozatlan időre felfüggesztette kedden a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) a mosógépcsere-pályázatok benyújtását az észak-magyarországi régióban - közölte a tárca az MTI-vel.

Budapest, 2015. július 14., kedd (MTI) - A pénzügyi keret kimerülése miatt határozatlan időre felfüggesztette kedden a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) a mosógépcsere-pályázatok benyújtását az észak-magyarországi régióban - közölte a tárca az MTI-vel.A régióban július 15-én, szerdán 9 óra 30 percig lehet még pályázatot beadni.

A közlemény szerint a pályázati útmutatóban meghatározott feltételeknek megfelelő pályázatok a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig kaphatnak támogatást.

Az Otthon Melege program keretében meghirdetett, energia-megtakarítást eredményező mosógépcsere-pályázat július 1-jén a nyugat-dunántúli régióban indult el, majd július 6-án a dél-dunántúli, július 7-én a közép-magyarországi, július 8-án az észak-alföldi, július 13-án a dél-alföldi, július 14-én pedig az észak-magyarországi régióban folytatódott. Mind a hat régióban már az első napon felfüggesztették a pályázatok befogadását forráskimerülés miatt.

A hetedik, a közép-dunántúli régióban július 15-től lehet jelentkezni.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában