Helyi közélet

2015.04.27. 17:23

Szent György-napi elismerések

Miskolc - A Rendőrség napja alkalmából a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság több munkatársa is miniszteri elismerésben részesült.

Miskolc - A Rendőrség napja alkalmából a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság több munkatársa is miniszteri elismerésben részesült.

Magyarország Belügyminisztere április 24-e, a Rendőrség napja alkalmából kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként „Év Rendőre” miniszteri díjat adományozott bűnügyi technikusi kategóriában Divinszki Zsolt r. őrnagynak, a Bűnügyi Igazgatóság kiemelt főtechnikusának.

Rendőrségi tanácsosi címet adományozott Tóth Imre r. főtőrzszászlósnak, a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság helyszínelőjének.

Soron kívül előléptette rendőr főtörzsőrmesterré Brunáczki Zoltán r. törzsőrmestert, a Miskolci Rendőrkapitányság kísérőőrét.

Emléktárgyat adományozott Hubay Istvánnak, a Bűnügyi Igazgatóság kormánytisztviselőjének.

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője április 24-e, a Rendőrség Napja alkalmából kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréséül az "Év DADA Rendőre" díjat adományozta Szabó Péter r. főtörzsőrmesternek, az Edelényi Rendőrkapitányság nyomozójának.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában