Helyi közélet

2014.12.02. 14:16

ÉM-rajzpályázat - Gyerekek! Rajzoljatok a karácsonyról!

Borsod-Abaúj-Zemplén - Kedves gyerekek! Az Észak-Magyarország az idén is meghirdeti karácsonyi rajzpályázatát óvodások és általános iskolások számára.

Borsod-Abaúj-Zemplén - Kedves gyerekek! Az Észak-Magyarország az idén is meghirdeti karácsonyi rajzpályázatát óvodások és általános iskolások számára. Bizonyára sokat gondoltok már a közeledő ünnepre, úgyhogy nem lesz nehéz feladat számotokra egy szép festmény vagy rajz elkészítése. Használhattok bármilyen technikát, és a rajz lehet bármilyen méretű. Érdemes pályázni, hiszen a 3 kategória (óvodás, alsós, felsős) 5-5 legszebb alkotásának készítőjét értékes ajándékkal jutalmazzuk. A rajz hátoldalára írjátok rá a neveteket, lakcímeteket, azt, hogy óvodába, vagy az iskola hányadik osztályába jártok, ezenkívül egy telefonszámot, amin értesíteni tudjuk szüleiteket, ha a nyertesek között vagytok! A beérkezett rajzokat feltesszük az Észak-Magyarország Facebook-oldalára is, és a legtöbb kedvelés elérő alkotások készítői közönségdíjat kapnak. Munkára fel! Várjuk a szép rajzokat!

  • Beküldési határidő: december 6.
  • Címünk: Észak-Magyarország 3526 Miskolc, Zsolcai kapu 3.
  • A borítékra írjátok rá: Karácsonyi rajzpályázat!
  • ÉM

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában