Helyi közélet

2014.09.21. 15:29

DVTK vs. Bp. Honvéd - Káosz a beléptetésnél

Miskolc - A labdarúgó NB I 8. fordulójában, a szombaton délutánra kiírt Diósgyőri VTK – Budapest Honvéd meccs kezdése előtt közvetlenül, nagy foghíjak voltak a máskor tömött lelátórészeken, a napos oldalon és a tribünön, de nem azért, mert nem hiányzott a drukkereknek a foci, a kedvenc csapatuk, amelyik három hete nem játszott bajnokit. Látni akarták a piros-fehéreket, de nem tudták akkortól, amikortól szerették volna, az első perctől.

Miskolc - A labdarúgó NB I 8. fordulójában, a szombaton délutánra kiírt Diósgyőri VTK – Budapest Honvéd meccs kezdése előtt közvetlenül, nagy foghíjak voltak a máskor tömött lelátórészeken, a napos oldalon és a tribünön, de nem azért, mert nem hiányzott a drukkereknek a foci, a kedvenc csapatuk, amelyik három hete nem játszott bajnokit. Látni akarták a piros-fehéreket, de nem tudták akkortól, amikortól szerették volna, az első perctől. A szurkolók a meccs előtti napokban megünnepelhették magukban, hogy a korábban szeptember 15-re tervezett szurkolói kártya kiváltós, beléptetést elhalasztották az év végig, így egyelőre nem kell újabb extrát teljesíteni ahhoz, hogy meg lehessen nézni egy magyar élvonalbelinek számító meccset (nagyon úgy tűnik, hogy ,,nagy kitalálók” a tévés foci irányába terelik a fogyasztást, hiszen az élő produkció elérését olyan nehézzé teszik, hogy sokaknak elmegy a kedvük attól, hogy a harapható terméket válasszák, a díszdobozba csomagolt helyett). De volt helyette más: egy új szoftver debütált a beléptetőpontoknál, vagyis újabb emberkísérlet részesei lehettek a drukkerek, akik hosszú sorokban kígyóztak, a bebocsátást jelentő kapuknál, amiről ugye nem lehet tudni, hogy hová vezet, a mennybe vagy a pokolba. Valószínűleg utóbbiba kívánták az újabb agyrém kiötlőit a szurkolók, vagy ezren biztosan, mert a kezdő sípszó idején nagyjából ennyien még odakint idegeskedhettek. És lehet, hogy a legkésőbb érkezők csak a második félidőre jutottak volna be, ha a diósgyőri vezetők fel nem függesztik a beléptetőpontosdi bejutást, és nem nyittatják ki a nagy kaput, és térnek át a régi, jól és gyorsan működő, ,,add a jegyet, eltépem, mehetsz” módszerre.

ÉM


Videók | Kígyózó sorok a DVTK - Bp. Honvéd mérkőzés kezdete után (7. perc és 16. perc):


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában