Helyi közélet

2014.08.18. 12:37

Négy órán belül rendőrkézen a szikszói telefonrabló

Szikszó - A sértett maga vette vissza mobiltelefonját a támadótól Szikszón.

Szikszó - A sértett maga vette vissza mobiltelefonját a támadótól Szikszón.Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást az Encsi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás kiinduló adatai szerint 2014. augusztus 16-án 20 óra 17 perckor Szikszó belterületén egy telefonáló 14 éves lány kezéből egy férfi erőszakkal elvette a mobiltelefont, majd elszaladt. A sértett azonban a rabló nyomába eredt, majd utolérve pólójánál fogva megállította és visszavette tőle a telefonját. A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók négy órán belül azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével magalapozottan gyanúsítható K. László 24 éves szikszói lakost.

A terheltet az Encsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztéssel élt előzetes letartóztatásának indítványozására a Szikszói Járási Ügyészségen.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában