Helyi közélet

2014.08.12. 15:03

Miskolctapolca - Van tábla. De mit mutat?

Miskolc - A miskolctapolcai útbaigazító táblákat hiányolták a turisták, az önkormányzat szerint van ilyen.

Miskolc - A miskolctapolcai útbaigazító táblákat hiányolták a turisták, az önkormányzat szerint van ilyen. Tapolcán merre van az arra? – leginkább erről szólt cikkünk, ami kedden jelent meg lapunkban. Egészen pontosan arról, hogy a strandépítés miatt a turistáknak, de még a helyieknek is gondot okoz eligazodni a városrészben. Több vendég és tapolcai is elmondta, örülnek, hogy épül a strand, azt is tudják, hogy ez kellemetlenséggel jár, de legalább tábla jelezné, hogy merre vannak a parkolók és a barlangfürdő. Nem beszélve arról – osztották meg velünk –, hogy az útlezárások környékén sem jelzi tábla, hogy merre kell kerülni.

Az önkormányzat szerint azonban a távhővezetéket kiépítő MIHŐ kapott engedélyt a részleges, illetve teljes útlezárásokra, amit közlekedési táblákkal jeleztek a helyszínen. Arra voltunk kíváncsiak, hogy hol vannak ezek a táblák, de ezt nem tudtuk meg az önkormányzattól. Azt azonban igen, hogy a barlangfürdőt és a parkolókat jelző tapolcai táblák léteznek. Az önkormányzat több fotót is küldött, amin látszik, valóban vannak parkolót jelző kiírások. Illetve van olyan is, amely mutatja az utat a barlangfürdőhöz. Igaz, ezen nincs kiírva, hogy mit ábrázol, csupán egy, a fürdő belsejében készült fotó látható. Ilyenből több is van a városrészben.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában