Helyi közélet

2014.07.18. 07:03

Nyári akciós a nyárra

Miskolc - „Július első felében indult a nyári leárazási hullám első szakasza.”

Miskolc - „Július első felében indult a nyári leárazási hullám első szakasza.”

Ha nem olvasom az újságban a hírt, talán észre sem veszem, hiszen a legtöbb boltban jószerivel egymásba érnek az árleszállítások. A belváros egyik ruhaüzletének üzletvezetője, 39 éves kereskedelmi múlttal a háta mögött, megerősít ebben.

– Régebben jobban elkülönültek egymástól az évszakokhoz, ünnepekhez kapcsolódó leárazások. Nálunk is szinte mindig kínálunk valamit olcsóbban. Ilyenkor leginkább az fogy, amit a bejárat elé, az utcára kiteszünk. Aztán ha valaki bejön kifizetni, szembetalálja magát a többi akciós termékkel – mondja Hegedűs Józsefné.

A bejárat egyik oldalán most pólók, a másikon strandruhák sorjáznak, kedvező áron. (Megtudjuk, igazából hálóingek, de strandruhaként viszik, így ezt írták ki rá.) Egy hölgy idős édesanyját próbálja kapacitálni, válasszon magának közülük. „Pont ilyen ujjatlan otthonkát kerestünk!” Ám hiába, a mama mindet túl tarkának, színesnek találja...

Belvárosi riportunk folytatása a pénteki Észak-Magyarországban.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában