Helyi közélet

2014.07.15. 14:30

Közlemény - Jobbik: Gyurcsány - Pásztor koalíció a hatalomért

Miskolc - Miskolcon Pásztor Albert egykori rendőrkapitány és a gyurcsányista összefogás elvtelen „házassága” nem szól másról, mint a hatalom mindenáron történő megszerzéséről – jelentette ki kedden Pakusza Zoltán.

Miskolc - Miskolcon Pásztor Albert egykori rendőrkapitány és a gyurcsányista összefogás elvtelen „házassága” nem szól másról, mint a hatalom mindenáron történő megszerzéséről – jelentette ki kedden Pakusza Zoltán.

A Jobbik önkormányzati képviselője emlékeztetett Pásztor Albert hétfői tájékoztatójára, melyen a volt rendőrkapitány már azt állította, ő nem beszélt cigánybűnözésről. Ezzel Pakusza szerint Pásztor arcul csapta azt a több ezer miskolcit, akik egykor kiálltak mellette, és akiknek köszönhetően nem bukott kapitányként távozott Miskolcról, ahogy azt mostani baloldali, liberális támogatói akkor szerették volna.

A „házasság” másik résztvevője – úgy a DK, mint az MSZP – az igazság kimondásáért az elmúlt években folyamatosan rasszistázta és nácizta a Jobbikot – hívta fel a figyelmet Pakusza –, most pedig Eörsi Mátyás a DK egyik vezetője jelenti ki: van „romabűnözés”. Hozzátette, a DK mindig érzi, honnan fúj a szél: miskolci vezetőjük, Tompa Sándor a hatalom érdekében egykor az egypártrendszert építette, most pedig a demokrácia szószólója. A közgyűlésben rendőrállamot emleget, most meg egy volt rendőrt szeretne hatalomba helyezni.

A miskolciak jól láthatják, hogy ezektől az emberektől nem várhatnak semmit, nekik nem a miskolciak, hanem csak a hatalom a fontos. Ezzel szemben a Jobbik hosszú évek óta következetesen ugyanazt mondja, és folyamatosan kiáll a miskolciak érdekeiért, egyedüli pártként, amelynek van programja arra, hogyan kell Miskolcon rendet tenni – zárta mondandóját Pakusza Zoltán.

- Jakab Péter, Jobbik B.-A.-Z. megyei és miskolci alelnöke, Miskolc MJV önkormányzati képviselője -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában