Helyi közélet

2014.05.15. 11:17

Öt év várakozás után egyből három

Miskolc - Szerda reggel, pár perc különbséggel megszületett Csótó Bence, Csenge és Zselyke.

Miskolc - Szerda reggel, pár perc különbséggel megszületett Csótó Bence, Csenge és Zselyke.– A férjem előző nap döntötte el, hogy szeretne jelen lenni, de a köldökzsinór-elvágáshoz már nem volt bátorsága – mondja mosolyogva az édesanya, Maták Nikolett, már a műtét után, az őrzőben. A párja most nincs vele, átment megnézni a kicsiket. Az édesanya kérlelőn néz rám, mikor elárulom, hogy én onnan jövök, s videót is készítettem a gyerekekről.

– Megnézhetem? – kérdezi, s remegő kézzel nyúl az okostelefonom felé. – A lányaimat még nem láthattam, csak a kisfiamat – teszi hozzá. Elindul a felvétel (olvasóink is megnézhetik az Észak-Magyarország facebook-oldalán), s szeméből megindulnak a könnyek. Az egyik nővérke is odakéredzkedik, szintén megkönnyezi a megható apróságokat: az „A, a B és a C babát", vagyis az 1980 grammos Bencét, valamint az egypetéjű, 1740 grammos Csengét és 1760 grammos Zselykét.

A teljes cikk a csütörtöki Észak-Magyarországban olvasható.

ÉM-SZK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában