Helyi közélet

2014.02.19. 08:31

Kisavas - Olvasónk: "Eddig nem kaptam választ"

Miskolc - "<em>A Kisavassal kapcsolatban legutóbb megjelent cikkük egy részéhez lenne hozzáfűznivalóm</em>" - írja Olvasónk.

Miskolc - "A Kisavassal kapcsolatban legutóbb megjelent cikkük egy részéhez lenne hozzáfűznivalóm" - írja Olvasónk.

A cikkből idéznék: "(...)Megbeszéltük, hogy érdemes lenne kitenni ennek megfelelően KRESZ táblát, felhíva az arra közlekedők figyelmét például a rossz útra. Néhány nappal később egy behajtani tilos tábla került kihelyezésre, amit nem igazán értek. A miskolci önkormányzattól megtudtuk: nem ők szerelték ki a behajtani tilos táblát. Azt azóta eltávolították és a Városgazda szakemberei "úthibák" és "zsákutca" táblákat szerelt fel."(...) - írtuk meg néhány hete.

- A Miskolc Csabai sorra kihelyezett zsákutca tábla után autóval még 2 irányban lehet elhagyni az utcát: a Győri soron keresztül az Avasi Kilátó felé, vagy az Arnóti soron és a Földes Ferenc utcán át a belváros felé - reflektált mindezek kapcsán levelében Szabó Attila. - Esetleg ki lehetne cserélni "lyukas zsákutca" táblára? Esetleg kicsit ". Véleményem szerint az ilyen és ehhez hasonló - szakmailag is megkérdőjelezhető - intézkedések kiszűrése által jelentős pénzösszeg takarítható meg, amiből talán tellene például egy szemétgyűjtő konténer kihelyezésére és ürítésére. Ezirányú felvetésemet azzal az indokkal utasították el, hogy az önkormányzatnak nincs saját konténere, bérelni pedig túlságosan nagy költség volna. Ezzel kapcsolatban megkérdezném még, hogy mire költik a környékbeli ingatlanokból beszedett ingatlanadót, ha a helyi problémák kezelésére nem telik belőle? Sajnos nem tudom, mert a polgármesteri kabinetben 2013. november 22-én érkeztetett levelemre - amiben egy személyes találkozót javasoltam - sajnos a mai napig nem érkezett válasz.(...) Ha valakit érdekel, belenézhet a köztem és az önkormányzat között kialakult levelezésbe, szívesen megmutatom. Mindenképp tanulságos. - írta lapunknak Szabó Attila.

ÉM


Miskolc - A Kisavas egyik utcájába kikerült egy behajtani tilos tábla, majd azt a Városgazda leszerelte. Részletek >>>


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában