Helyi közélet

2013.12.04. 15:52

MSZP: kik bírálják el a laptop pályázatot?

Miskolc - „A Digitális Miskolc program kiírásában az MSZP szakértői problémás eseteket is találtak” – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Földesi Norbert, az MSZP frakcióvezetője. Megítélésük szerint például visszaélésre adhat lehetőséget az a kitétel, miszerint ha egyértelműen nem állapítható meg a pályázás sorrendje, akkor a programiroda sorsolás útján választja ki a nyertest.

Miskolc - „A Digitális Miskolc program kiírásában az MSZP szakértői problémás eseteket is találtak” – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Földesi Norbert, az MSZP frakcióvezetője. Megítélésük szerint például visszaélésre adhat lehetőséget az a kitétel, miszerint ha egyértelműen nem állapítható meg a pályázás sorrendje, akkor a programiroda sorsolás útján választja ki a nyertest.„A kiírás alapján nem tudni, hogy a sorsolás milyen módszerrel történik, és azt ki végzi el” – tette hozzá. „A városvezetés ráadásul nem tájékoztatta a miskolciakat arról sem, hogy kik alkotják a programirányító és kik a jogorvoslati bizottságokat. Nem ismert a bizottságok eljárásrendje sem. Ezek azért fontos információk, mert a programirányító bizottság hagyja jóvá a nyertesek sorrendjét, míg a jogorvoslati bizottság a fellebbezéseket bírálja el. Tehát ezektől a bizottságoktól függ a laptopok sorsa” – fogalmazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában