Helyi közélet

2013.12.11. 15:02

Megkérdeztük: elkezdte már a karácsonyi bevásárlást?

Miskolc - <em>Idejében, már szeptemberben, októberben elkezdtem az ajándékvásárlást, főleg a gyerekeknek</em> - válaszolta Kállai Edina. - <em>Írnak egy kívánságlistát, és az alapján kerülnek meglepetések a fa alá</em>.

Miskolc - Idejében, már szeptemberben, októberben elkezdtem az ajándékvásárlást, főleg a gyerekeknek - válaszolta Kállai Edina. - Írnak egy kívánságlistát, és az alapján kerülnek meglepetések a fa alá."Általában az utolsó pillanatban vásárolom meg az ajándékokat. Folyamatosan dolgozom, a szabad hétvégémen lesz időm beszerezni azokat. Azt már tudom, mit szeretnék venni" - mondta Király Borbála.

Gintner-Fodor Csilla: "Az ajándékok nagy részét már megvettük, nem szeretem az utolsó pillanatra hagyni a meglepetések beszerzését."

Horváth Kingáéknál már nem divat a karácsonyi ajándékozás. "A készülődés, lakásdíszítés, sütés-főzés teremti meg az ünnep hangulatát. Együtt a család, ez a legfontosabb, nem az ajándék. Év közben úgy is megvesszük egymásnak, amit szeretnénk" - mondta.

Kovács Vivien Alíz: "Megvan a lista, hogy kinek mit szeretnék vásárolni, csak pénzre várok, hogy meg tudjam venni. Mindenkinek szeretnék olyat venni, aminek örülnek, ami rá jellemző."

Monostori Anna is elkezdte a karácsonyi bevásárlást. Van, amit már sikerült beszereznie, de igyekszik nem az utolsó pillanatra hagyni a vásárlást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában