Helyi közélet

2013.12.04. 13:33

Egyből ütött, elfogták

Györgytarló, Sárospatak - A bejelentést követően a rendőrség rövid idő alatt elfogta azt a fiatalkorú fiút, aki györgytarlói rablások elkövetésével gyanúsítható.

Györgytarló, Sárospatak - A bejelentést követően a rendőrség rövid idő alatt elfogta azt a fiatalkorú fiút, aki györgytarlói rablások elkövetésével gyanúsítható.Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Sárospataki Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint Györgytarlón, 2013. december 3-án 2 óra után az elkövető berontott egy családi házba majd a tulajdonost azonnal bántalmazta. A betolakodó centrifugát, gázpalackot, baltát és készpénzt tulajdonított el, majd elmenekült a helyszínről. A sértett félelmében csak reggel értesítette a hatóságot.

A rendőrök a beszerzett adatok alapján pár órán belül azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 17 éves fiatalkorú fiút.

A Sárospataki Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett györgytarlói gyanúsítottal szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

A nyomozás adatai szerint a terhelt három héttel ezelőtt is hasonló bűncselekményt követett el az 57 éves sértettel szemben, de akkor a férfi nem tett feljelentést a rendőrségre.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában