Helyi közélet

2013.11.28. 16:40

Lezárt ügyek: Garázdaság a fegyelmin

Miskolc - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy fiatalemberrel szemben, aki saját fegyelmi tárgyalásán viselkedett megbotránkoztató módon.

Miskolc - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy fiatalemberrel szemben, aki saját fegyelmi tárgyalásán viselkedett megbotránkoztató módon.Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság a 19 éves L. Dáviddal szemben. A nyomozás adatai szerint a bőcsi gyanúsított egy oktatási intézményben 2013. február 17-én tartott fegyelmi tárgyaláson agresszívan viselkedett, fenyegette és inzultálta a pedagógusokat és belerúgott egy szekrényajtóba. A 19 éves fiatalember magatartásával másokban megbotránkozást és riadalmat keltett.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal a napokban megküldte az illetékes járási ügyészégnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában