Helyi közélet

2013.11.07. 15:04

Készenléti Rendőrség: Azonnal elfogták a bántalmazót

Szerencs, Tiszalúc - A Készenléti Rendőrség megerősítő erői a Szerencsi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálatot, amikor elfogtak egy férfit, aki nem sokkal előtte lapáttal ütötte haragosát.

Szerencs, Tiszalúc - A Készenléti Rendőrség megerősítő erői a Szerencsi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálatot, amikor elfogtak egy férfit, aki nem sokkal előtte lapáttal ütötte haragosát.A rendőrök 2013. november 6-án 17 óra 15 perckor egy lakossági bejelentés alapján, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ utasítására megjelentek egy tiszalúci ingatlannál. A rendőrök itt egy sérült férfit találtak, aki elmondta, hogy kevéssel a rendőrök kiérkezése előtt haragosa egy lapáttal fejbe vágta. A járőrök miután értesítették a mentőszolgálat munkatársait, a beszerzett információk alapján a településen azonosították, majd elfogták a 42 éves K. Róbertet, aki a helyszínen beismerte tettét.

A rendőrök a helyi férfit előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, ahol testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult vele szemben eljárás.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában