Helyi közélet

2013.10.04. 10:04

Crazy FM interjú: Náksi Attila

Miskolc - Szabi beszélgetőtársa Náksi Attila, a Stereo Palma egyik tagja volt. Mesélt a nyári élményekről és a jövőről is.

Miskolc - Szabi beszélgetőtársa Náksi Attila, a Stereo Palma egyik tagja volt. Mesélt a nyári élményekről és a jövőről is.

Szabi: Röviden összefoglalva,hogy telt az idei nyár?

Náksi Attila: (StereoPalma) Sok sok buli kevés pihenés.. de ez mindíg így van... Jó pár fesztivál (Vekeri Tó, Mezőtúr, Kazincbarcika, Gergelyiugornya valamint a nagyok a Balaton Sound, a Sziget és az EFOT mellett sok külföldi buli várt ránk. reméljük mindenhol brutálisan jól érzete magát a közönség! :)

Szabi: Szeptember 21-én Londonban valami véget ért..?

Náksi Attila: 16 mixalbum - 3 platina- és 8 aranylemez - 2 remix kollekció, 1 szerzői album,28 saját dal a legendás Budapest Parádé himnuszai és több száz klub és fesztivál fellépés Magyarországon és külföldön...

NÁKSI vs. BRUNNER... - Ezen a néven mindent elértünk, amit célul tűztünk ki.

Barátságunk, karrierünk sok megpróbáltatást és még több sikert élt meg az elmúlt 15 évben, amióta együtt dolgoztunk. Voltunk a csúcson, de voltak nehéz periódusaink is.

Szabi: A Stereo Palma csillaga viszont tovább ragyog..

Náksi Attila: ...STEREO PALMA...2007-ben titokban elkezdtünk felépíteni egy új projektet, elsősorban a nemzetközi színtérre szánva, amely tavaly - rengeteg külföldi fellépés, megjelenés és siker után - végre itthon is elismerést hozott számunkra: lassan már mindenki tudja, hogy mi vagyunk a STEREO PALMA.

Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy itt a pillanat a régmúlt szép és végleges lezárására és az életünk átstrukturálására: NÁKSI vs. BRUNNER néven nem jelentetünk meg a jövőben új felvételeket és többet nem lépünk lemezjátszók mögé ezen a néven. Búcsu bulink szeptember 21-én lesz Londonban.

Közösen mostantól kizárólag a STEREO PALMA karrierjére koncentrálunk, amely természetesen folytatódik itthon és külföldön egyaránt. De míg a a nemzetközi porondon továbbra is együtt pörgetjük a lemezeket, a hazai fellépéseken a projektet ezentúl Náksi Attila egyedül képviseli a dj pultban.

Szabi: További sok sikert nektek!

Náksi Attila: Köszönjük Szabi és Neked is!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában