Napi cukiság

2024.05.18. 13:31

Rendőri segítséggel születtek a tüneményes kiskutyák - videó!

Szívhez szóló köszönőlevelet kapott és osztott meg közösségi oldalán a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság .

“Kedves B-A-Z Vármegyei Rendőrség! Szeretnék köszönetet mondani annak a rendőrhölgynek, aki május 9-én, csütörtökön segítséget nyújtott Nekem és a sürgősen állatorvosi segítségre szoruló, éppen ellő kutyámnak Kazincbarcikán.❤️🙏 A 26-osra csatlakozó kis utcában vesztegeltünk a Tour De Hongrie miatti lezárásban, a kocsiban pedig a császármetszést igénylő border collie-m és már egy megszületett, pár órás kölyke utazott. A kritikus helyzetben minden perc számított. A hölgy látva pánikolásomat és átérezve a helyzetet, megkereste a lehetőséget, hogy tudjuk folytatni utunkat Sajószentpéter irányába. 🙏Végtelenül hálás vagyok neki érte, köszönöm, köszönjük❤️❤️❤️ Császármetszéssel 2 egészséges, gyönyörű kölyökkutya született a már meglévő kölyök mellé. Rajtuk kívül volt még egy kiskutya: élt, de sajnos olyan fejlődési rendellenességgel jött világra, amellyel életképtelen lett volna, így őt el kellett engednünk. 🥺Valószínűleg ez okozta a “gubancot”, amivel veszélybe került anyukájának és testvéreinek élete.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában