Helyi közélet

2013.10.05. 19:10

„Állj meg! Vamzer vagy!” – Őrizetben az ózdi rablók

Ózd - A kiértesített járőrök a kapott személyleírás alapján a helyszín közelében azonnal elfogták, majd a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették azt a két férfit, akik egy fiatal párra rátámadtak, majd tettleg bántalmazva pénzt követeltek tőlük.

Ózd - A kiértesített járőrök a kapott személyleírás alapján a helyszín közelében azonnal elfogták, majd a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették azt a két férfit, akik egy fiatal párra rátámadtak, majd tettleg bántalmazva pénzt követeltek tőlük.Az Ózdi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettesekkel szemben, mert azok 2013. október 4-én este fél nyolckor az Ózd, Brassói úton egy párra rátámadtak és tettleg bántalmazva pénzt követeltek tőlük.

Az útonállók a sértetteket ököllel megütötték, majd miután a pénzátadásra vonatkozó felszólításukra elutasító választ kaptak a pár férfi tagját verekedésre hívták ki. A megtámadottak kivonva magukat a konfliktusból a közeli áruházba menekültek, melynek során közölték támadóikkal, hogy rendőrt hívnak. A tettesek az üzletbe már nem követték áldozataikat, hanem utánuk kiabálták, hogy „állj meg, vamzer vagy!”.

A rendőrségre történt bejelentést követően a kiérkező járőrök a kapott személyleírás alapján a helyszín közelében azonosították és azonnal elfogták a támadókat, akiket előállítottak a rendőrkapitányságra.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 34 éves H. László és 31 éves P. József helyi lakosokat bűnügyi őrizetbe vette és az illetékes ügyészségen előterjesztéssel él előzetes letartóztatásuk bírósági elrendelése érdekében.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában