Helyi közélet

2013.08.27. 14:30

Közlemény: MIHŐ-karbantartás Diósgyőrben

Miskolc - A MIHŐ Kft. értesíti tisztelt fogyasztóit, hogy a nyári karbantartási munkálatok miatt a Diósgyőr városrészben a meleg víz szüneteltetése várhatóan 2013. augusztus 28-án 13:00 órától 17:00 óráig tart.

Miskolc - A MIHŐ Kft. értesíti tisztelt fogyasztóit, hogy a nyári karbantartási munkálatok miatt a Diósgyőr városrészben a meleg víz szüneteltetése várhatóan 2013. augusztus 28-án 13:00 órától 17:00 óráig tart.Felhívjuk a figyelmüket, hogy a távhőszolgáltatási üzemszünet időtartama alatt a meleg víz csapokból is hideg víz folyik, amit a melegvízmérő-óra érzékel és megmér. Mindez indokolatlan többletköltséget okozhat. Ennek elkerülése érdekében a MIHŐ Kft. javasolja, hogy a karbantartás ideje alatt, a melegvízmérő-óra előtt lévő szerelvényt zárják el.

A nyári karbantartás ideje alatt a lakóépületek belső - fogyasztói tulajdonban lévő - rendszerét a MIHŐ Kft. érintetlenül hagyja, a lakások radiátoraiban víz marad!

Kérjük fogyasztóink szíves türelmét és megértését.

- MIHŐ Kft. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában