Helyi közélet

2013.08.14. 13:48

Apró, de bosszantó lyukak Miskolcon

Miskolc - Több autónak is kiszurkálták a kerekeit - eddig - ismeretlen személyek Miskolcon.

Miskolc - Több autónak is kiszurkálták a kerekeit - eddig - ismeretlen személyek Miskolcon.Múlt héten szerda óta több személyautó gumiabroncsát is kilyukasztotta valaki a Vörösmarty lakótelepen, hívta fel rá figyelmünket Stubnya László, az egyik károsult, akinek kétszer is megkeserítették a napjait a szurkálók.

- Egészen apró lyukakat ejtenek a gumiabroncs oldalán, árral vagy tűvel, így a kerekek csak lassan eresztenek le - mesélte Stubnya László. - Először múlt szerdán vette észre egy kollégám, hogy két abroncsa is leeresztett, nekem pedig mind a négy, a közelmúltban vásárolt Michelin-gumimat kiszúrták.

Ekkor, mint Stubnya László elmondta, a parkolóban álló kocsik között hat-hét olyat látott, aminek le volt eresztve a kereke. Stubnya László feljelentést tett a gumilyuggatás miatt, és filctollal kiírta a kocsija szélvédőjére, hogy ha elkapja az illetőt, agyonvágja.

A reakció nem maradt el, vasárnap reggelre újra kiszurkálta valaki a kerekeit, ezúttal azonban már 11 apró lyuk volt a négy gumin, míg Stubnya László kollégájának kocsija is újra áldozatul esett a gumik rémének. Ekkor a rongálók ott is alaposabb munkát végeztek, mert mind a négy „papucsba” lyukakat döftek, amelyeken csak lassan szivárgott el a levegő.

Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondása szerint a Miskolci Rendőrkapitányság rongálás vétsége miatt indított eljárást az ügyben.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában