Helyi közélet

2013.06.14. 09:25

Mentős gála Kazincbarcikán

<p>A 60 éves Kazincbarcikai Mentőállomás és a 65 esztendős Országos Mentőszolgálat tiszteletére Kazincbarcika Város Önkormányzata városi ünnepség szervez. A rendezvényen a mentőszolgálat és a helyi mentőállomás múltjába, jelenébe is bepillantást nyernek a résztvevők.</p>

Kazincbarcika - A 60 éves Kazincbarcikai Mentőállomás és a 65 esztendős Országos Mentőszolgálat tiszteletére Kazincbarcika Város Önkormányzata városi ünnepség szervez. A rendezvényen a mentőszolgálat és a helyi mentőállomás múltjába, jelenébe is bepillantást nyernek a résztvevők.

A gála keretében Szitka Péter öt munkatársnak (aktívnak és nyugdíjasnak) Kazincbarcika Város Polgármesterének Elismerő Oklevelét nyújtja át.

Az ünnepséggel párhuzamosan a Városháza előtti Fő téren mini mentőgépjármű-kiállítás lesz, a szervezők június 20-án (csütörtök) 12 és 15 óra között várják minden érdeklődőt.

A kiállított gépjárművek között lesz esetkocsi, gyermek mentőautó, speciális mentőmotor és veterán mentőgépkocsi egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában