Helyi közélet

2013.06.29. 18:26

Gázvezeték-sérülés Szuhakállón

Szuhakálló - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság főügyeletére június 29-én dél környékén érkezett a bejelentés, hogy Szuhakálló település egyik utcájában gázszagot éreznek.

Szuhakálló - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság főügyeletére június 29-én dél környékén érkezett a bejelentés, hogy Szuhakálló település egyik utcájában gázszagot éreznek.Megtudtuk: a helyszínre a kazincbarcikai hivatásos tűzoltók, valamint a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat vonult, ahol kiderult, hogy egy munkagép munkavégzés közben átvágott egy gázvezetéket.

A gázszivárgás száz méteres körzetében élőknek – 15 személynek- ideiglenesen el kellett hagyniuk otthonaikat. A helyszínen folyamatos volt a gázkoncentráció mérése. A gázvezeték helyreállítását a gázszolgáltató szakemberei elvégezték, majd ezt követően a lakók visszatérhettek az otthonaikba. Tűz nem keletkezett, illetve személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában