Helyi közélet

2013.06.05. 15:51

A polgármester pert nyert a miskolci aszfaltügyben

Miskolc - A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete cáfolta a Blikk napilap állítását, miszerint dr. Kriza Ákos polgármester, polgármestersége idején utat építtetett volna a háza előtt.

Miskolc - A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete cáfolta a Blikk napilap állítását, miszerint dr. Kriza Ákos polgármester, polgármestersége idején utat építtetett volna a háza előtt.„Az ítélőtábla keddi döntésében az ügyet lezárta és megállapította, hogy polgármesterségem ideje alatt egyetlen méter aszfaltút sem épült családi házam előtt” – jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján a polgármester.

„A Blikk korábban a városháza és jómagam egyértelmű cáfolata ellenére nem volt hajlandó közzétenni az igazságot, hanem kitartott a miskolci MSZP hazugságai mellett” – fogalmazott.

Azt is elmondta: az ügy azzal tetőződött, amikor Káli Sándor volt polgármester vádolta meg a háza előtti útépítéssel. „Az az mszp-s politikus tette ezt, aki 2010 nyarán, polgármesterként, saját maga engedélyezte, képviselői alapból, a házam előtti aszfaltozást” – hangsúlyozta.

Felelni fognak

A polgármester szerint a Blikk kiütéses vereséget szenvedett. „De erre számíthat a miskolci MSZP és Káli Sándor is. Rágalmazásért és hamis vádakért nekik is felelniük kell a bíróság előtt” – hangsúlyozta.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában