Helyi közélet

2013.05.21. 09:02

Őrizetbe vették a garázdákat - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei 2013. május 20-án három személyt vettek szabálysértési őrizetbe, két főt garázdaság, egyet pedig távoltartás szabályainak megszegése miatt.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei 2013. május 20-án három személyt vettek szabálysértési őrizetbe, két főt garázdaság, egyet pedig távoltartás szabályainak megszegése miatt.

Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vont személyeket.

Megyénk útjain 2013. május 20-án két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés egy esetben jutott a rendőrség tudomására.

Szirmabesenyő belterületén 20 óra 25 perckor egy aszfaltozott mezőgazdasági úton közlekedett elektromos kerékpárjával egy 74 éves helyi férfi. A rendelkezésre álló adatok szerint a kerékpáros lassító fékezése közben az aszfaltra esett és megsérült. A járművezetővel szemben a helyszínelő rendőrök alkoholszondát alkalmaztak, mely elszíneződött Az idős férfit a mentők kórházba szállították, ahol a kezelőorvos 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést állapított meg.

Egy 42 éves nyíregyházi férfi motorkerékpárral közlekedett Tokaj irányából Tarcal felé 10 óra 25 perckor. Az elsődleges információk szerint egy balra ívelésű kanyarban nem az út vonalvezetésének megfelelően kormányozta a járművet, minek következtében lehaladt a vízelvezető árokba, ahol egy fának ütközve az út mellett lévő búzaföldön állt meg. A férfit a mentők kórházba szállították. Az ügyeletes orvos tájékoztatása szerint a motoros súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az időjárási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék járműveiket!

Ne feledjék: mindenkit haza várnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában