Helyi közélet

2013.05.28. 13:55

Káli Sándornak is küldtek fehér port

Miskolc - Káli Sándor, Miskolc volt polgármestere is kapott fehér port tartalmazó borítékot. Hétfőn a miskolci MSZP irodába érkezett ilyen küldemény, feladóként Totya volt megjelölve. A katasztrófavédelem bevizsgálta, megállapították, nem veszélyes anyag.

Miskolc - Káli Sándor, Miskolc volt polgármestere is kapott fehér port tartalmazó borítékot. Hétfőn a miskolci MSZP irodába érkezett ilyen küldemény, feladóként Totya volt megjelölve. A katasztrófavédelem bevizsgálta, megállapították, nem veszélyes anyag.Kedden pedig Káli Sándor kapott – a lakásán – egy gyásztáviratra hasonlító levelet, amelyben ugyancsak fehér por volt. Hogy mi lehet ez, jelenleg is vizsgálják.

Velem lehet vitatkozni, de a családomat ne veszélyeztesse senki. A lányom gyermeket vár, nem tisztességes, hogy valaki ezzel szórakozik” – mondta el az Észak-Magyarországnak a volt polgármester.

ÉM-NSZR


Miskolc - Az országban több MSZP-iroda – köztük a miskolci is – ismeretlen eredetű fehér porral töltött borítékot kapott hétfőn.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában