Helyi közélet

2013.04.16. 19:18

Eltulajdonított kerékpár - a lakosság segítségét kéri a rendőrség

Kazincbarcika - A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat lopás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Kazincbarcika - A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat lopás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.A rendelkezésre álló információk szerint az elkövető lakat lefeszítését követően behatolt 2013. április 2-án hajnalban egy kazincbarcikai lakás pincehelységébe, ahonnan egy kerékpárt tulajdonított el.

A kerékpár leírása:

  • UMF Hardy5-D2011 típusú BI-1583BR LGAC vázszámú és WC14266T azonosító számú, kék fehér színű, férfi vázas mountain bike. Elől-hátul tárcsafékkel szerelt, elől teleszkópos.
  • A bicikliről a sértett fényképet bocsátott a rendőrség rendelkezésére.

    A Rendőrség kéri, hogy aki a járműről, vagy eltulajdonításának körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen. Megtehetik személyesen a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon, vagy a 48/510-550-es telefonszámon, illetve a 112-es segélyhívó számon.

    A bejelentő személyét a rendőrség bizalmasan kezeli.

    - Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában