Helyi közélet

2013.03.13. 11:17

Pénteken díjmentesen parkolhatunk

Miskolc - Legalábbis a Régió Park Miskolc Kft. parkolóiban, míg szombaton a szokásos módon hagyhatjuk autónkat a felszíni parkolóhelyeken.

Miskolc - Legalábbis a Régió Park Miskolc Kft. parkolóiban, míg szombaton a szokásos módon hagyhatjuk autónkat a felszíni parkolóhelyeken.Pásztor Imre, a Miskolc Holding kommunikációs vezetőjének tájékoztatása szerint a Régió Park Miskolc Kft. parkolóiban az alábbiak szerint alakul a következő napokban a parkolási rend:

  • március 14. (csütörtök): 8-18 óráig "fizetős", 
  • március 15. (péntek): díjmentes,
  • március 16. (szombat): 8-13 óráig fizetős (a Tiszai pályaudvaron 8-18 óráig!).
  • ÉM-JLI


    Miskolc - Csütörtöktől lehűlésre, pénteken pedig akár hófúvásokra(!) is számíthatnak a közlekedők - a jelenlegi előrejelzések szerint. Meddig tart a "téli ügyelet"? Fel van-e készülve az esetleges "extrém" időjárásra? - kérdeztük az illetékeseket.

    Miskolc - A MIHŐ Kft. és a MIVÍZ Kft. a március 15-i hosszú hétvége alatt folyamatos munkarendben üzemelteti diszpécserszolgálatát.

    Miskolc - Az ünnepi megemlékezések miatt 2013. március 15-én 10:50 és 12:00 között az 1-es, 14H-s, 38-as autóbuszok, 12:00 és 13:00 között pedig a 11-es és 38-as autóbuszok közlekednek terelt útvonalon. 13 óra körül rendezvények miatt a villamosforgalom pár perces megállítására is lehet számítani.

    Miskolc - 2013. március 15-17. közötti hosszú hétvégén az MVK Zrt. jegy- és bérletpénztárai a bérletváltási időszakon kívüli, munkaszüneti napi rend szerint tartanak nyitva.


    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában