Helyi közélet

2013.02.21. 09:20

Három tiltott kéjelgő őrizetben - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. február 20-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. február 20-án is több esetben történt rendőri intézkedés.Az elmúlt huszonnégy órában a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei tizenhat főt vettek szabálysértési őrizetbe. Az előállítottak közül hárman tiltott kéjelgés, ketten bolti-lopás, még tizenegyen falopás miatt lettek felelősségre vonva.

Megyénk útjain az elmúlt napon egy súlyos és egy könnyű személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

A délelőtti órákban Miskolcon a Szentgyörgy úton egy 24 éves ongai férfi tehergépkocsijával hátra menet közben, az útra történő lehajtása során fellökött két gyalogosan közlekedő asszonyt. A baleset következtében az egyik nő súlyos sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Kora délután Sajószentpéteren az egyik útról kanyarodott ki balra egy autós. Ennek során figyelmen kívül hagyta az „Állj, elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát és nem biztosított elsőbbséget egy egyenesen közlekedő személygépkocsinak. A két jármű összeütközött. A baleset során a vétlen autó utasa könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában