Helyi közélet

2013.02.04. 14:01

Bánkút: visszatért a tél!

Bánkút - 25-40 centiméteres hó, -2 Celsius fok és működő felvonó várja a vendégeket - tudtuk meg a bánkúti síklubtól.

Bánkút - 25-40 centiméteres hó, -2 Celsius fok és működő felvonó várja a vendégeket - tudtuk meg a bánkúti síklubtól.A bánkúti síparadicsomban szerdáig a D felvonó működik minden nap. A 4.,5.,6. pályák minősége jó, a nagy pályákat még kezelnie kell a síklubnak. A koponyeg.hu előrejelzése szerint hétfőn a kevésbé felhős hajnalt követően napközben erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és elsősorban az északi tájakon fordulhat elő csapadék: északkeleten hó, máshol a kezdeti vegyes halmazállapot után eső várható. Délután +1 és +6 fok között alakulhat a hőmérséklet. A délnyugati szél megélénkül, helyenként megerősödik. Melegfront érkezik. Kedden borongós időre számíthatunk, továbbra is főleg az északi területeken fordulhat elő vegyes halmazállapotú csapadék. +6 fok köré kúszhat a hőmérő higanyszála. Élénk marad a délies szél.

Ugyanakkor a sielok.hu számításai szerint Bánkúton kedden sem emelkedik a hőmérő higanyszála fagypont fölé, így jó esély van rá, hogy a pályák minősége nem romlik majd.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában