Helyi közélet

2013.01.28. 17:20

Még mindig nem kaptunk választ

Budapest - A múlt héten szerdán jelentette be Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár, hogy 33 magyarországi járás területén szabad vállalkozási zónát alakítottak, amelynek jelentős része megyénket érinti. csütörtökön és pénteken hiába kértük a Nemzetgazdasági Minisztériumtól (NGM) a zónákat tartalmazó listát.

Budapest - A múlt héten szerdán jelentette be Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár, hogy 33 magyarországi járás területén szabad vállalkozási zónát alakítottak, amelynek jelentős része megyénket érinti. csütörtökön és pénteken hiába kértük a Nemzetgazdasági Minisztériumtól (NGM) a zónákat tartalmazó listát.Hétfőn ismét próbálkoztunk, de Csonka István, az NGM sajtósa azt mondta, még egyeztetik a listát a minisztériumban, így minden, a sajtóban megjelenő lista, vagy annak részlete csupán spekuláción alapul.

ÉM-BG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában