Helyi közélet

2013.01.20. 12:16

Látványos álompárviadal

<span style="font-size: 13px;">Miskolc - Az észak-magyarországi régió legnagyobb esküvői kiállítása az elmúlt évtized alatt igazi várt és elvárt esemény lett az esküvőre készülők körében, mely kihagyhatatlan, ha valaki úgy szeretne az esküvőjére készülni, hogy minden elkövetett: megtalálja a legjobbat.

Miskolc - Az észak-magyarországi régió legnagyobb esküvői kiállítása az elmúlt évtized alatt igazi várt és elvárt esemény lett az esküvőre készülők körében, mely kihagyhatatlan, ha valaki úgy szeretne az esküvőjére készülni, hogy minden elkövetett: megtalálja a legjobbat. A szombaton nyílt 11. Álompár Esküvői Kiállítás és Vásáron a 2013-ban házasulandók közül megválasztjuk az idei, megyénk álompárját. Az Észak-Magyarország olvasói döntötték el, kik legyenek a 2013-as esztendő Álompár viadal döntősei Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a 20 versenyző páros közül. A lapban megjelenő szavazószelvényeken voksolhattak a legszimpatikusabb házasulandó párra. Minden előzetes várakozást felülmúlva több mint 6700 szavazat érkezett.

Az „élő show-ba” jutott három duó a vasárnap délután 2-től kezdődő játékos versenyen mérheti össze tudását az Álompár viadalon Miskolcon, az ITC székházban. A versenyzőkre összesen több mint 1 millió forint értékű nyeremény, továbbá izgalmas, játékos, örök emlékű próbatétel, valamint ismertség vár. A jelöltek: Monoczki Andrea (26) és Szedlák Zsolt (30) 1306, Szaniszló Szabina (23) és Busniák Gábor (26) 1061, Nagy Nóra (29) és Szabó Miklós (27) 812 szavazattal lett jelölt. Mindannyiuknak elkel egy kis biztatás.

ÉM-SzK


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában