Helyi közélet

2012.12.27. 13:40

Hajnali vérfürdő a Ruzsinszőlőben

Miskolc - Kóbor kutyák támadtak meg háziállatokat a Ruzsinszőlőben, Miskolcon, tudatta lapunkkal egyik olvasónk. A kóbor ebek pusztítására jellemző, hogy több baromfit széttéptek, de a disznóknak is nekimentek és azokat is megsebezték.

Miskolc - Kóbor kutyák támadtak meg háziállatokat a Ruzsinszőlőben, Miskolcon, tudatta lapunkkal egyik olvasónk. A kóbor ebek pusztítására jellemző, hogy több baromfit széttéptek, de a disznóknak is nekimentek és azokat is megsebezték.Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa kérdésünkre elmondta: a Miskolci Rendőrkapitányság avasi őrse valóban folytat eljárást egy ilyen természetű ügyben. Csütörtökön korán reggel érkezett a bejelentés egy Csermőkei úton lakó háztulajdonostól, aki elmondta: arra riadt fel, hogy a saját kutyái szokatlanul vadul csaholnak, ezért kiment az udvarra, és még látta, amint két nagy testű fekete kutya bújik át a kerítésen ütött résen. Az állatok a bejelentő jószágait támadták meg, többet megtépve, megölve közülük. Dobi Tamás elmondása szerint a rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában