Helyi közélet

2012.11.06. 11:49

Három órán belül elfogták a szikszói telefonrablót

Szikszó - Délben rabolt az a fiatalkorú fiú, akit a kora esti órákban már el is fogtak a rendőrök.

Szikszó - Délben rabolt az a fiatalkorú fiú, akit a kora esti órákban már el is fogtak a rendőrök.

Az Encsi Rendőrkapitányság rablás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 15 éves fiatalkorú szikszói fiúval szemben. A nyomozás adatai alapján Szikszón a Kossuth utcán, a déli órákban az elkövető felszólította a hasonló korú sértettet, hogy adja át neki mobiltelefonját. A megfélemlített fiatal fiú a bántalmazás hatására végül odaadta a készüléket, majd a támadó a zsákmányával együtt elmenekült a helyszínről.

A sértett délután négykor tett bejelentést a rendőrségen a bűncselekményről. Az Encsi Rendőrkapitányság forrónyomos csoportja a beszerzett információk alapján fél hétkor már el is fogta az elkövetőt. A gyanúsított egyébiránt rövid idő alatt túladott a készüléken, de a nyomozás eredményeként a bűncselekménnyel okozott kár megtérült.

Az Encsi Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette a gyanúsítottat, aki ennek leteltével az eljárás jelen szakaszában szabadlábon védekezhet, mivel az ügyészség az előzetes letartóztatását nem indítványozta.

Az Encsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában