Helyi közélet

2012.10.15. 12:26

Kedvenc középpályását gyászolja Harsány

Harsány - Szombatról vasárnapra virradó éjjel egyetlen késszúrással ölt meg egy miskolci fiatal egy 21 éves harsányi fiút.

Harsány - Szombatról vasárnapra virradó éjjel egyetlen késszúrással ölt meg egy miskolci fiatal egy 21 éves harsányi fiút.Pusztai Norbertet, a helyi futballcsapat középpályásaként mindenki ismerte, az emlékére a klubház mellett felállított fényképe környékén azóta sem alszanak ki a mécsesek.

Szombaton este Norbi az öccsével, Dáviddal és az ő barátnőjével szórakozott az egyik harsányi vendéglátó helyen, innen tartottak hazafelé, amikor összetűzésbe kerültek egy négytagú csoporttal, akik közül ketten harsányiak, ketten pedig miskolciak voltak.

A szóváltásnak akár vége is lehetett volna a történetnek, azonban a négyfős társaság visszatért a vita helyszínére és két csoport között lökdösődés alakult ki.

Villant a rúgós kés

A miskolci Ferenczi szakközépiskolában mentősnek tanuló fiatalember ekkor egy rúgós kést vett elő a zsebéből és szíven szúrta Norbit, aki a mentőben elvérzett.

A történtek megrázták a harsányiakat, mert mindenki szerette az állandóan jókedvű, Bogácson szakácsként dolgozó fiatalembert. Családtagjait rettentően megviselték a történtek, öccse Dávid, akivel mindenhová együtt jártak még mindig az események hatása alatt van, hiszen gyakorlatilag a szeme előtt vesztette életét bátyja. Mint mesélte édesapját is nagyon szíven ütötték a történtek, mert két évvel ezelőtt csak nem ugyanazon a napon veszítette el édesapját, mint most a legidősebb fiát.

A községben nem csak a klubház előtt égnek a gyertyák Norbiért, hanem azon a helyen is - a szórakozóhelytől néhány száz méterre - ahol a végzetes késelés történt.

Mint korábbi híradásunkban beszámoltunk róla az elkövetőt a rendőrség őrizetbe vette és ellene emberölés megalapozott gyanújával folytatnak eljárást.

ÉM


Harsány, Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. Patrik 19 éves miskolci lakossal szemben.

Harsány - Információink szerint egy 21 éves fiút késeltek meg vasárnap hajnalban Harsányban. A fiú - úgy tudjuk -, a helyi csapat focistája volt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában