Helyi közélet

2012.09.18. 17:24

MSZP: ha lenne miskolci lobbi, lenne többletforrás

Miskolc - „Nem látni a miskolci, fideszes országgyűlési képviselők és a városvezetés lobbierejét” - kezdte keddi sajtótájékoztatóját dr. Varga László (MSZP) országgyűlési képviselő.

Miskolc - „Nem látni a miskolci, fideszes országgyűlési képviselők és a városvezetés lobbierejét” - kezdte keddi sajtótájékoztatóját dr. Varga László (MSZP) országgyűlési képviselő.Mondta ezt annak kapcsán, hogy a legutóbbi kormányülésen 531 millió forint többlettámogatást ítéltek meg a debreceni villamosprojektnek. „Miskolcnak azonban sem Tapolca fejlesztéséhez, sem a DVTK stadion felújításához nem sikerült pénzt szereznie” - hangsúlyozta.

Beszélt arról is, hogy a szocialista városvezetés, a villamospálya megépítésére olyan kivitelezőt választott, aki 1,5 milliárddal alacsonyabb áron vállalta a munkát. „Jeleztük akkor az NFÜ felé, hogy a megmaradt összeget felhasználnánk, például a Kandó tér rendezésére. Az új városvezetés legfontosabb feladata azonban az volt, hogy politikailag támadja a projektet. Így ebben a kérdésben sem született döntés” - tette hozzá.

Varga László elmondta: írásbeli kérdést intézett Orbán Viktor miniszterelnökhöz, hogy Miskolc is nyerhessen el többlettámogatást.

ÉM-NSZR


Miskolc - „A miskolci MSZP egykori frakcióvezetője Varga László, hosszú-hosszú esztendőkig, csak helyben fejtette ki „áldásos” tevékenységét. Ennek a frakcióvezetésnek lett az eredménye többek között Miskolc-Tapolca végletesen leromlott állapota” reagáltak Varga László sajtótájékoztatójára Seresné Horváth Zsuzanna és dr. Nehéz Károly fideszes önkormányzati képviselők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában