Helyi közélet

2012.09.20. 10:46

Ma állnak a bizottság elé a Földes Gimnázium igazgatójelöltjei

Miskolc - Ma hallgatja meg a miskolci önkormányzat oktatási bizottsága a Földes Ferenc Gimnázium igazgatói posztjára pályázó két jelöltet, majd a bizottság dönt arról, hogy melyik pályázót támogatja.

Miskolc - Ma hallgatja meg a miskolci önkormányzat oktatási bizottsága a Földes Ferenc Gimnázium igazgatói posztjára pályázó két jelöltet, majd a bizottság dönt arról, hogy melyik pályázót támogatja. Mint ismeretes, Veres Pál, a gimnázium korábbi igazgatója már másodszor adta be vezetői pályázatát, mivel nyáron, bár egyedüli jelölt volt, a képviselő-testület nem adott neki bizalmat. A másik jelölt Dávid Enikő, a Vörösmarty Mihály Katolikus Általános Iskola tanára. A gimnáziumban a véleménynyilvánító szavazások a napokban lezajlottak: a szülői közösség, a diákok, a tantestület és az alkalmazotti kör is 100 százalékosan Veres Pált támogatja.

Kiss Gábor oktatásért felelős alpolgármestertől azt kérdeztük, melyik jelöltet tartja alkalmasabbnak az igazgatói poszt betöltésére. Azt válaszolta: „Természetesen nem lenne etikus és helyes, hogy ebben a helyzetben egy személyt mondjak a nyilvánosság előtt, hiszen ez befolyásolná a döntést.”

Molnár Péter, az oktatási bizottság elnöke portálunknak azt ígérte, délután 4 óra után küld néhány sort a bizottsági ülésen történtekről. A közgyűlés szeptember 27-én szavaz a jelöltekről.

A bizottság döntéséről délután tájékoztatjuk olvasóinkat.


Miskolc - Csütörtökön ül össze az oktatási bizottság, hogy döntsön a Földes Gimnázium igazgatói pályázatairól.

Miskolc - A Földes Ferenc Gimnázium igazgatóválasztásával kapcsolatos cikkünkben tévesen jelent meg Dávid Enikőnek, az egyik pályázónak az életkora.

Miskolc - Visszalép-e Dávid Enikő, miután az iskola dolgozói, a diákok és a szülők is elutasították a pályázatát?

Miskolc - A szülők és diákok után a tantestület és az alkalmazottak is igent mondtak Veres Pálra.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában